To je ale nepořádek!

Jak se vypořádat se speciálními skvrnami, které dokážou miminka a děti vyrobit

Nemělo by překvapovat, že miminka a malé děti dělají nepořádek a že po nich budete pravděpodobně každý den poměrně dlouho uklízet. Pomůže vám, když se kvůli skvrnám nebudete tolik zlobit, a naučíte se přijmout fakt, že nepořádek je nevyhnutelnou součástí rodičovství.

V prvních týdnech života vašeho miminka vás překvapí, kolik špinavého prádla dokáže tak malý človíček vyprodukovat. Hlavními příčinami hor špinavého prádla jsou v tomto období prosakující plenky a vylité mléko.

Skvrny od jídla

Jakmile začne vaše dítě jíst asi ve věku šesti měsíců pevnou stravu, budete se muset zabývat dalšími skvrnami od dětského jídla, které způsobuje hlavně rozmixované ovoce a zelenina. Děti si vytvářejí motorické dovednosti postupně, a to znamená, že jim může chvíli trvat, než se naučí používat lžíci nebo vidličku s citem. Zpočátku budou ruce jejich nejlepším nástrojem k jídlu. Hraní s kukuřicí nebo mačkání banánu v rukou jsou skvělým způsobem, jak si může dítě vyzkoušet různé struktury potravin a jak se s jídlem seznámí, ačkoliv při tom může vzniknout velký nepořádek!

Skvrny od moče a stolice

Na nočník nebo toaletu se dítě začíná učit většinou ve věku dvou až tří let. Mohou při tom vzniknout skvrny na oblečení, pohovce nebo na koberci. Je opět důležité přijmout to, čemu se stejně nevyhnete, a uvědomit si, že tato fáze života vašeho dítěte nebude trvat dlouho. Je třeba jednat rychle a skvrny co nejdříve ošetřit.

Jak bojovat s nepořádkem!

Je důležité najít si prací prostředek, který bude účinně bojovat proti odolným skvrnám a který bude mít jemné a šetrné složení vyvinuté pro citlivou dětskou pokožku. Nový Ariel Baby je inovativním pracím prostředkem, po kterém je oblečení úžasně čisté a heboučce jemné k citlivé pokožce. Ariel Baby totiž obsahuje šetrné složky, které jsou dermatologicky testované a díky nimž je vyprané oblečení šetrné k pokožce stejně jako oblečení vyprané pouze ve vodě. Pokud chcete při praní dosáhnout těch nejlepších výsledků, nalijte malé množství tekutého pracího prostředku na skvrny, zapracujte jej do tkaniny bílou částí aplikačního uzávěru a rozetřete jeho červenou částí. Pak přidejte kapku do uzávěru a ten dejte přímo do bubnu pračky, aby kouzelné složky Arielu mohly začít hned přímo pracovat.

Jak se používá:

1. Pokud jsou na prádle skvrny, nalijte Ariel Baby přímo na ně.
2. Prací prostředek šetrně zapracujte do tkaniny pomocí inovačního aplikačního uzávěru, aby bylo odstranění skvrny účinnější.
 
benefit_1
 benefit_2

3. Naplňte uzávěr doporučeným množstvím pracího prostředku a vložte jej do bubnu pračky na prádlo.*4. Do zásobníku pračky přidejte speciální dětskou aviváž a spusťte program vhodný pro praní dětského oblečení.
benefit_3  benefit_4

*Při použití zásobníku pračky se může stát, že určité množství pracího prostředku vyteče (v závislosti na typu pračky).

Šetrné čisticí účinky Arielu Baby doplňuje aviváž Lenor Sensitive, která pomáhá zachovávat oblečení měkké a šetrné k pokožce, protože vláknům tkaniny dodává hebkost a uhlazuje je, a zanechává také jemnou dlouhotrvající svěží vůni.

Skin health alliance
[Ariel Baby](https://www.pampers.cz/produkt-s-hvezdickou/tekuty-praci-prostredek-ariel-baby) i Lenor Sensitive dermatologicky akreditovala organizace Skin Health Alliance (Aliance pro zdravou pokožku). Organizace Skin Health Alliance spolupracuje s mezinárodně uznávanými dermatology, výzkumníky, vědci a firmami, jejichž společným zájmem je podpora zdravé pokožky.

Souhlas pro soubory cookies