Nezávislé testy a názory odborníků na plenky Pampers®

Každý den pracují výzkumní pracovníci společnosti Pampers® na tom, aby vyvinuli co nejlepší možné plenky a vašemu dítěti poskytli výkon, stejně jako bezpečnost a pohodlí. Proto jsou naše plenky klinicky a dermatologicky testované, a proto při vyvíjení plenek bereme v úvahu názory odborníků.

Zjistěte více o různých testech a názorech odborníků na naše plenky!

Testované, certifikované plenky pro bezpečnost dítěte

Plenky, které jsou dermatologicky testované odborníky

Protože dětská pokožka je obzvláště jemná, jsou všechny naše plenky dermatologicky testované pod dohledem externích dermatologů. Spolupracujeme také s Dr. Alainem Taïebem, profesorem dermatologie a vedoucím dětské dermatologie ve fakultní nemocnici v Bordeaux, který potvrzuje, že „plenky Pampers nepředstavují pro zdraví dítěte žádné riziko a jsou naprosto bezpečné“.

100% bezpečné složení ověřené zdravotnickými odborníky

Každá složka má určitou funkci a musí pomoci zajistit výkon, stejně jako pohodlí a bezpečnost vašeho dítěte. Naši toxikologové úzce spolupracují s našimi dodavateli materiálů a bezpečnost každé složky pečlivě hodnotí. Jakmile jsou provedeny bezpečnostní testy, provádí se klinické testy ve spolupráci s externími odborníky, jako jsou například pediatři, dětští dermatologové a dermatologové.

„Bezpečnost je naší prioritou číslo jedna: plenky navrhujeme tak, aby byly naprosto bezpečné, využíváme odborné znalosti svých výzkumných pracovníků a provádíme přísné testy kontrolované externími odborníky z oblasti zdravotnictví,” vysvětluje náš vědecký odborník Emmanuelle Bégué, který pečlivě monitoruje všechny materiály používané při výrobě našich plenek.

Chcete-li se dozvědět více o tom, co do plenek dáváme (a co nedáváme!), přečtěte si článek o složení plenek.

Klinické studie pro ověření kvality a bezpečnosti našich plenek

U inovací, jako jsou naše extra absorpční kanálky, provádí Pampers® klinickou studii, aby ověřila, že naše plenky jsou 100% bezpečné a že udržují děti v pohodlí a v suchu.

Nedávno jsme provedli velmi rozsáhlou klinickou studii, včetně více než 20 000 kožních testů! Jedná se o zatím největší klinickou studii provedenou ve vztahu ke kožním onemocněním nemluvňat a jejich přebalování. Dr. Daniel Hohl, bývalý prezident Evropské společnosti dětské dermatologie, který se studie zúčastnil, potvrzuje: „Provedl jsem hloubkovou kontrolu bezpečnostních testů provedených s plenkami Pampers a potvrzuji, že produkty Pampers® jsou pro dětskou pokožku naprosto bezpečné.“

Odborníci v srdci inovace společnosti Pampers!

Rodiče: Přední odborníci značky Pampers®

Nikdo vaše dítě nezná lépe než vy, a proto pro nás mnoho znamená názor rodičů, jako jste vy. Každý týden doprovází více než 1200 rodičů své děti do našeho výzkumného centra v Německu, aby se zde podělili o své zkušenosti s plenkami Pampers®. Zpětnou vazbu od rodičů používáme ke zlepšování plenek. „Když navrhujeme plenku, pokoušíme se představit si na místě dítěte sami sebe. Ve společnosti Pampers® máme velké štěstí, že můžeme každý den sledovat děti v našich plenkách a shromažďovat názory jejich rodičů,“ vysvětluje Frank Wiesemann, manažer pro výzkum a vývoj společnosti Pampers. „Shromažďování těchto informací v reálných životních situacích je velmi cenným nástrojem pro navrhování produktů, které se skvěle hodí pro děti. Nemluvě o tom, že mnoho z nás ve výzkumném oddělení společnosti Pampers je také rodiči!“

Nejmenší plenka na světe se narodila díky spolupráci se sestrami neonatologických oddělení!

V úzké spolupráci se sestrami na neonatologických odděleních se nám podařilo vyvinout nejmenší plenku na světě. V roce 2002 jsme byli první značkou, která navrhla plenku speciálně navrženou pro tyto nejzranitelnější děti.

„Řada Preemie® byla navržena s tím, že předčasně narozená miminka jsou obzvláště citlivá. Plenky Preemie jim umožňují zvládnout tyto první týdny života v co nejlepších podmínkách. Tyto plenky jsou lépe přizpůsobené potřebné péči a usnadňují zdravotníkům práci,“ vysvětluje Dr. Frank Wiesemann z oddělení výzkumu a vývoje ve společnosti Pampers®.

Financujeme také výzkum a darováním svých zisků neziskovým organizacím SOS Préma a Prem'Up podporujeme předčasně narozená miminka a jejich rodiče.

Souhlas pro soubory cookies