Průvodce dětskými čisticími ubrousky

Hlavním důvodem k tomu, proč rodiče používají dětské čisticí ubrousky, je jejich schopnost rychle, jemně a pohodlně očistit špinavý zadeček nebo ruce.

Jak čisticí ubrousky čistí

Čisticí ubrousky jsou vyrobeny z materiálů, které čistí a ošetřují dětskou pokožku a zanechávají ji hebkou a hydratovanou. Využívají tření v důsledku fyzického kontaktu k odstranění nečistot, rozpouštějí a uvolňují přilepené nečistoty a současně absorbují vlhkou nečistotu.

Druhy čisticích ubrousků

Dětské čisticí ubrousky se liší kvalitou, velikostí a účelem. Pečlivě si přečtěte informace na štítku, podle nichž zjistíte rozdíly:

Original: Parfemované, texturované a vyrobené pomocí pleťového mléka a vody.

Sensitive: Obvykle nejsou parfemované, jsou silnější a méně texturované z důvodu zamezení podráždění pokožky vašeho miminka.

Natural: Obvykle neparfemované, biologicky rozložitelné a změkčené pomocí aloe místo chemických látek.

Flushable: Tyto čisticí ubrousky jsou obvykle silně parfemované, jsou větší než většina standardních čisticích ubrousků a lze je splachovat jako toaletní papír. Mají sloužit jako pomocník při trénování chození na nočník.

Proč používat čisticí ubrousky?

Spolu s kvalitními plenkami mohou čisticí ubrousky napomáhat hladkému průběhu přebalování. Jsou pro vás a vaše děťátko naprosto dokonalé! Lze je používat pro čištění pokožky vašeho miminka, nebo si s nimi můžete rychle očistit ruce, pokud nemáte možnost dostat se po každém přebalení do koupelny.

Čisticí ubrousky nečistí pouze pokožku vašeho miminka, také ji pomáhají chránit před vznikem opruzení z plenek.

Jak uchovávat čisticí ubrousky

Dětské čisticí ubrousky uchovávejte v jejich původním obalu, aby nevyschly. Uchovávejte je mimo dosah starších dětí a na dosah od přebalovacího pultu.

Pro své pohodlí můžete mít doma rovněž několik balení na různých místech. Můžete mít pohotovostní balení v koupelně, kuchyni, dětském koutku nebo v pracovně pro nenadálé události.

Můžete také nosit cestovní balení dětských čisticích ubrousků v kabelce pro případ „upatlání“ na cestách.

Jiné využití čisticích ubrousků

• Čistí špinavé ruce a obličeje dětí • Otírají a čistí vaše ruce nebo obličej • Když je nejhůř, otřou povrchovou plochu • Rychle očistí přilepené nečistoty v autě nebo na autosedačce

Souhlas pro soubory cookies