Až 100 % ochrana pred únikom

Českou verzi naleznete níže.

Veríme, že vďaka plienkam Pampers pokojne prespíte celú noc. Nebudete musieť vstávať kvôli prebaľovaniu a vaše dieťatko si užije pohodlie bez pretečenia. Až 100 % ochrana proti pretečeniu po celú noc alebo vám vrátime peniaze.

Výrobky zaradené do akcie

Výrobky zahrnuté do akce

Kúpte si vyššie uvedené výrobky Pampers v období od 1. 1. 2024 do 31. 12. 2024 v akejkoľvek predajni v Slovenskej republike (vrátane online nákupov). Uschovajte si doklad o kúpe a ak nebudete spokojní kvôli pretečeniu plienky, vrátime vám peniaze. Stačí len zaslať späť formulár na vrátenie tovaru a minimálne polovicu nepoužitých plienok.

Až 100 % ochrana proti pretečeniu po celú noc alebo vám vrátime peniaze!

Ako získam peniaze späť?

Ako získam peniaze späť?

Obchodné podmienky

Formulár na vrátenie tovaru

* Akcia sa vzťahuje na nákup uvedených výrobkov Pampers, ktoré sú zaradené do programu v období od 1. 1. 2024 do 31. 12. 2024 alebo do vypredania zásob. Obchodné podmienky, pravidlá akcie a zoznam výrobkov zaradených do akcie si môžete stiahnuť tu. Formulár na vrátenie tovaru si môžete stiahnuť tu.

** Doklad o kúpe výrobkov možno použiť iba raz a nemožno ho použiť súčasne s inou reklamnou kampaňou. Dátum nákupu sa musí zhodovať s dobou trvania akcie. Možnosť vrátenia peňazí možno využiť iba raz.

Až 100% ochrana proti úniku

Až 100% ochrana proti úniku

Věříme, že budete díky Pampers klidně spát po celou noc. Vy nebudete muset vstávat kvůli přebalování a vaše děťátko si bude v pohodlí užívat ochranu bez protečení. Až 100% bez protečení po celou noc nebo vám vrátíme peníze.

Výrobky zahrnuté do akce

Výrobky zahrnuté do akce

Kupte si v období od 1. ledna 2024 do 31. prosince 2024 v jakékoli prodejně v České republice (platí také při nákupu online) výše uvedené výrobky Pampers a uschovejte si doklad o koupi. Pokud nebudete kvůli protečení plenky spokojeni, vrátíme vám peníze. Stačí zaslat zpět minimálně polovinu nepoužitých plenek spolu s formulářem na vrácení zboží.

Až 100% bez protečení po celou noc nebo vám vrátíme peníze!

Jak dostanu peníze zpět?

Jak dostanu peníze zpět?

Podmínky

Formulář na vrácení zboží

*Akce se vztahuje na nákup výrobků Pampers, které jsou zahrnuté do akce, v období od 1. ledna 2024 do 31. prosince 2024, nebo do vyprodání zásob. Obchodní podmínky, pravidla akce, seznam výrobků zahrnutých do akce si můžete stáhnout zde. Formulář na vrácení zboží si můžete stáhnout zde. Plati pro všechny velkosti.

** Doklad o koupi výrobků lze použít pouze jednou a nelze jej uplatnit současně v další akci. Datum nákupu musí spadat do období trvání akce. Akci vrácení peněz lze využít pouze jednou.

Souhlas pro soubory cookies