Dětské čisticí ubrousky Pampers®: Chrání přirozené pH pokožky lépe než vodou navlhčená bavlněná látka

Vyměňte zastaralé postupy

Dětské čisticí ubrousky Pampers® mají jedinečné složení, díky kterému obnovují přirozené pH pokožky vašeho děťátka, a tak ji pomáhají chránit před zarudnutím a podrážděním ještě lépe než mytí tradičními metodami. Protože obsahují 0 % alkoholu a barviv, můžete si být jisti, že citlivá pokožka vašeho děťátka dostane šetrnou a jemnou péči, kterou si zaslouží.

V minulosti mohla vodou navlhčená bavlněná látka stačit pro udržení čistoty v oblasti plenek vašeho děťátka. Touto metodou sice zadeček očistíte, avšak citlivou pokožku děťátka tím neochráníte tak účinně, jako když použijete dětské čisticí ubrousky Pampers®.

Pokožka novorozence má vysoké pH, které během prvních měsíců života klesá na normální úroveň. Jen když udržíte tuto ideální hodnotu pH, bude citlivá pokožka vašeho děťátka čistá a zdravá. Jeho citlivou pokožku může dráždit mnoho věcí, včetně jeho stolice – a zde přichází na řadu dětské čisticí ubrousky Pampers®.

Na rozdíl od vodou navlhčené bavlněné látky mají čisticí ubrousky Pampers® jedinečné složení tvořené vodou, díky kterému obnovují hodnotu pH, neutralizují škodlivé nečistoty a vrací pH pokožky vašeho děťátka na jeho přirozenou úroveň.

Vodou navlhčená bavlněná látka nebo běžný čisticí ubrousek v porovnání s čisticími ubrousky Pampers
Jaké výhody přináší výběr čisticích ubrousků Pampers®

Speciální pevný materiál, který obsahuje rostlinná vlákna

  • hebkost i pro nejcitlivější pokožku

  • síla pro zvládnutí všech nečistot

Dermatologicky testované složení tvořené vodou

  • obsahují 99 % čištěné vody, která pomáhá odstranit nečistoty a snižovat tření

  • jemné surfaktanty, které pomáhají odstranit nečistoty méně tahy

  • obsahují 0 % alkoholu a barviv, aby byly vhodné i pro nejcitlivější pokožku.

Udržení pH pokožky vašeho děťátka na přirozené hodnotě je především v oblasti plenek velmi důležité. Pomáhá to předcházet podráždění a zarudnutí pokožky, což nemůže samotná vodou navlhčená bavlněná látka zaručit.

Jedinečné složení dětských čisticích ubrousků Pampers®

Souhlas pro soubory cookies