Seriál předporodních kurzů Pampers

Podívejte se na naše kurzy

Video
Tělesné změny a nepohodlí:

Heidi Rice je porodní asistentka a lektorka předporodní přípravy. Nabídne vám rady, jak zvládat například nevolnost či pálení žáhy, abyste v těhotenství zůstala v pohodě.

Video
Prenatální zdraví a výživa:

Podívejte se, jak během těhotenství pečovat o sebe a své děťátko prostřednictvím zdravé a vyvážené stravy a pravidelného cvičení.

Video
Příprava na porod a narození děťátka:

Zjistěte, co můžete při porodu očekávat a co vám může během nadcházejícího porodu pomoci. Když si sestavíte plán, lépe se duševně i tělesně připravíte na porod a případné související komplikace.

Video
Porod a narození děťátka (část 1):

Naučte se rozpoznat signály blížícího se porodu a jeho první příznaky. Zjistěte jakými fázemi budete během porodu procházet a jak budou vypadat, co budete pociťovat a čím bude vaše tělo po začátku porodu procházet.

Video
Porod a narození děťátka (část 2):

Přechodná fáze je nejkratší, zároveň však nejnáročnější část porodu. Končí ve chvíli, kdy jste připravená tlačit. Získáte rady, co dělat během porodu a bezprostředně po něm.

Video
Ihned po porodu:

Alisa Williams je porodní asistentka a laktační poradkyně. Vysvětlí vám, co se na porodním sále odehrává bezprostředně po narození miminka, od ošetření novorozence až po jeho vzhled.

Video
Kojení děťátka:

Dozvíte se, jaké množství mléka novorozenec potřebuje, jaké výhody přináší kojení matce a děťátku, jak vám může při kojení pomoci partner, jak nechat miminko přisát, jak mléko odsávat a uchovávat, jaké jsou typy umělé výživy a mnohem více.

Video
Až se s děťátkem vrátíte domů:

Získáte informace o přebalování, dětském pláči, utišování a spánku miminka a obecné bezpečnostní rady, které vám pomohou připravit se na návrat s děťátkem domů.

Video
Poporodní péče:

Zdravé děťátko potřebuje zdravou maminku. Dozvíte se o „čtvrtém trimestru“, o rychlých tělesných a citových změnách, které maminky po porodu zažívají, a zjistíte, jak rozpoznat, co je v normě a co už ne.

Tento seriál vytvořily americké lektorky předporodní přípravy na základě místní porodní praxe a zvyklostí. Upozorňujeme, že některé informace a rady nemusí být ve vaší zemi relevantní.

Souhlas pro soubory cookies