Příslib bezpečnosti značky Pampers®

Image-01

Stejně jako pro vás je i pro nás prioritou bezpečnost vašeho dítěte.

Svůj příslib bezpečnosti uplatňujeme každý den ve třech fázích, a to od výběru materiálů až po testování, abychom zajistili výkon, stejně jako pohodlí a bezpečnost dítěte:

1. fáze: Výběr materiálů. Protože bezpečné plenky začínají bezpečnými materiály.

Než se materiály, které používáme, stanou součástí plenek Pampers®, jsou podrobeny přísnému výběru. Každá složka má určitou funkci a musí zajistit výkon, stejně jako pohodlí a bezpečnost vašeho dítěte.

Image-02

Naši výzkumní pracovníci spolupracují s pediatry, dětskými dermatology a toxikology, aby potvrdili bezpečnost materiálů a všech produktů pro děti, které vyrábíme.

Image-03

Naše materiály striktně splňují bezpečnostní požadavky pokynu vědeckého výboru EU pro bezpečnost spotřebitelů, SCCS/1564/15, který se týká bezpečného používání látek.

Chcete-li zjistit více o tom, co do plenek přidáváme (a co nepřidáváme!), klikněte sem.

2. fáze: Výroba. Klíčová fáze, kterou kontrolujeme od A až do Z

Stejně jako pro rodiče je i pro nás prioritou bezpečnost dítěte. Proto některými důležitými věcmi, jako například výrobou našich plenek, raději nikoho nepověřujeme. Pampers® své plenky vyrábí výhradně ve svých vlastních závodech (které se nacházejí se v Evropě). To je pro nás zásadní. Každou fázi výroby aktivně monitorujeme, abychom zajistili kvalitu a bezpečnost výrobků:

Image-04

Každou plenku neustále monitorují kamery a více než 500 senzorů.

Image-05

Více než 120 plenek je každodenně vyňato z produkčních linek a podrobeno více než 2 000 testům.

3. fáze: Neustálé testování. Pro bezpečné, certifikované plenky, které respektují pokožku dítěte

Image-06

Plenky Pampers® jsou klinicky a dermatologicky testované. Zajišťujeme, aby jejich používání bylo zcela bezpečné a aby respektovaly pokožku vašeho dítěte.

Image-09

Každý týden přichází do našeho centra výzkumu a vývoje více než 1 200 rodin, ročně použijí více než 2 miliony plenek a dělí se s námi o své názory.

Věděli jste, že ...?

Na plenkách Pampers® pracuje každý den více než 700 vědců z celého světa, kteří spolupracují s nezávislými zdravotnickými pracovníky (toxikology, pediatry a dermatology), aby pro děti navrhli ty nejlepší možné plenky. Podílejí se na každé fázi návrhu plenek.

Image-10

Neustále nasloucháme rodičům: máte-li jakékoli poznámky nebo dotazy, prostě nám zavolejte:

Souhlas pro soubory cookies