Zcela nové dětské čisticí ubrousky pro hygienu na cestách

Představujeme dětské čisticí ubrousky Pampers na cesty, novinku navrženou speciálně pro ruce, obličej, nohy a tělo děťátka. Když nemáme po ruce mýdlo a vodu, sáhnete automaticky po čisticím ubrousku? Mezi čisticími ubrousky však jsou rozdíly, především pokud potřebujete praktickou pomoc s odstraňováním nečistot a bakterií na cestách.

Dětské čisticí ubrousky Pampers na cesty jsou k tomuto účelu přímo určené. Pomohou vám účinně očistit ruce, obličej a tělo vašeho děťátka. Obsahují 2x více šetrných čisticích složek* a jsou bezpečné a šetrné i pro nejcitlivější pokožku.

Jste-li venku se svým děťátkem a nemáte po ruce mýdlo a vodu, už si nemusíte dělat starosti. Stačí přibalit do přebalovací tašky nebo kabelky dětské čisticí ubrousky Pampers na cesty a máte vše, co potřebujete.

Pohodlné a praktické řešení na cesty

Všestrannost dětských čisticích ubrousků Pampers na cesty si jistě zamilujete.

pack

Ať už řešíte ušmudlaný obličej, ulepené ruce nebo špinavé nohy, tyto ubrousky jsou perfektní na jakoukoli část těla vašeho děťátka, kterou je třeba očistit.

Dětské čisticí ubrousky Pampers na cesty jsou navržené pro použití mimo domov. Jsou tu pro vás, když je nejvíce potřebujete - když jste třeba se svým děťátkem v parku nebo na hřišti, v supermarketu nebo nákupním centru, na návštěvě u prarodičů nebo u další rodiny s dětmi.

Dětské čisticí ubrousky Pampers na cesty mohou být užitečné pro malé nehody bez ohledu na to, jak daleko jste od domova nebo veřejných toalet.

Vlastnosti a výhody

Dětské čisticí ubrousky Pampers na cesty jsou určené k tomu, aby pomáhaly bezpečně a šetrně odstraňovat nečistoty a bakterie z jemné dětské pokožky.

pack

Zde jsou některé vlastnosti a výhody nových čisticích ubrousků na cesty:

  • 2x více šetrných čisticích složek*

  • vhodné na ruce, obličej, nohy i tělo děťátka

kids in circle
  • dermatologicky testované

  • bez barviv a alkoholu

  • schválené dermatology z organizace Skin Health Alliance

  • vyrobené z rostlinných vláken

Proč si vybrat právě dětské čisticí ubrousky Pampers na cesty?

hands

Být rodičem není snadné, často je potřeba s dětmi běhat od jedné věci ke druhé. Čisticí ubrousky představují pohodlný a praktický způsob, jak si usnadnit odstranění nečistot a bakterií, ať jste kdekoli. Hned máte o jednu starost v rušném životě rodiče méně.

Nikdy nemůžete vědět, jaké bakterie číhají na površích, kterých se vaše děťátko dotkne. Proto mu chcete očistit ručičky pokud možno okamžitě. Ne vždy však máte po ruce mýdlo a vodu. Proto je praktické mít připravený čisticí ubrousek, který zvládne účinnou hygienu na cestách a pomáhá odstraňovat nečistoty a bakterie. Dezinfekční přípravky s alkoholem určené na ruce nejsou pro děti do 3 let bezpečné. Na rozdíl od nich jsou čisticí ubrousky bezpečné a šetrné k citlivé pokožce vašeho děťátka, kterou díky dermatologicky testovanému složení bez alkoholu nedráždí.

Dětské čisticí ubrousky Pampers na cesty všechny tyto požadavky splňují!

Až se příště vydáte ven, přibalte dětské čisticí ubrousky Pampers na cesty. Očistí ruce, obličej, nohy a tělo vašeho děťátka a pomohou vám odstranit všechny nečistoty a bakterie. Budete rádi, že je máte – stojí za to mít s sebou pohodlné řešení pro okamžitou čistotu.

*v porovnání s čisticími ubrousky Pampers Fresh Clean

Souhlas pro soubory cookies