Základní pravidla oslav s dárky pro novorozence: zábavné hry

Spolu s nádhernými dárky a dortem tvoří hry tradiční součást oslavy s dárky pro novorozence! Pokud vyberete hry, které vaše hosty zaujmou a pobaví, vytvoříte pro tento výjimečný den nezapomenutelnou atmosféru zábavy. Klíčem k tomu, jak se u her skvěle pobavit, je znát seznam hostů. Díky výběru her, které budou vhodné pro účastníky vaší oslavy, se budou dobře bavit všichni.

Stará dobrá klasika

Sešla se skupinka zastánců tradice? Přijďte s hrami, které znají a milují. Hra "Správná cena", která se hraje na oslavách s dárky pro novorozence, stojí na otázkách kladených hostům, kteří hádají cenu oblíbených věcí pro miminko. Bingo s dárky pro děti může sešlost zaujmout a pobavit během otvírání dárků. Hra „Co máš ve své peněžence/kabelce“ nabídne zkušeným maminkám na sešlosti příležitost vyniknout – a zdůvodnit všechny věci, které každodenně nosí.

Budete-li hrát klasické hry, udělejte si čas na přípravu potřebných materiálů (Bingo karty, hrací desky pro jiné hry, spousta ořezaných tužek atd.), aby byla hra organizovaná a výjimečná. Po ruce mějte drobné ceny pro vítěze.

Nové hry

Dodejte svému hraní her supermoderní nádech pomocí nových technologií. Hra „celebrity baby mash-up“ (mačkání dítěte celebrit) je opravdu zábavná (a ve skutečnosti nejde o žádné mačkání!). Webové stránky s rozsáhlými databázemi fotografií umožňují napsat jméno celebrity a podívat se na digitální zpodobnění toho, jak by mohl vypadat potomek tohoto páru.

Připravte si obrazovku a rozdělte se do týmů. Který tým uhodne nejvíc párů správně? Další hry, které lze spustit z obrazovky: „Uhodni dítě celebrity“ (dejte fotografie dětí celebrit do režimu promítání diapozitivů a sledujte, jak rychle hosté poznají děti slavných). Počítačovou zábavu můžete rozšířit i na fiktivní rodiny. Ukazujte na obrazovce otázky týkající se nejslavnějších rodin v TV.

Společné hry pro maminky i tatínky

Sejdou-li se na vaší oslavě maminky i tatínkové, otevřou se tím nové herní možnosti. Nechte si projít hlavou hru „On řekl / ona řekla“. Před zahájením oslavy získejte 10 citátů od nastávající maminky a 10 od tatínka. Až dorazí hosté, nechte je hádat, kdo řekl co. Vědomostní hra „Parent trivia“ je také zábavná. Jak dobře znají hosté rodiče? Který z rodičů mluví dvěma jazyky? Který miluje Elvise? Který z nich se věnoval horolezectví?

Přichystejte si hodně cen, nekupujte však nic drahého. Hráči očekávají, že dostanou nějakou cenu, ale nečekají nic drahého. Ceny, které jsou vtipné – i praktické – jsou často přijímány nejlépe. Čím víc jich budete mít po ruce, tím víc legrace si užijete. Vyhněte se vtipům – nikdy nevíte, čí city můžete ranit nevhodným vtipem. A také přehnaně velkým cenám – nikdo nechce zápasit s plyšovou gorilou, až se ji bude snažit při odjezdu domů nacpat do kufru auta!

Souhlas pro soubory cookies