Základní pravidla oslav s dárky pro novorozence: oslavy pro druhé děti

Druhé děti podědí spoustu věcí a oblečení – není však třeba, abyste pro své druhé dítě dělali oslavu s dárky pro novorozence méně výjimečnou než pro své první! Oslava s dárky pro novorozence je pro vaše druhé dítě naprosto stejně nezbytná!

Nově příchozí miminko může mít odlišné pohlaví než vaše starší dítě a ne všechno, co používalo vaše prvorozené dítě, může být vhodné i pro sourozence. Kterákoli maminka vám řekne: „Děti toho mohou hodně zničit."

Co můžete udělat, abyste zajistili, že vaše druhá oslava s dárky pro novorozence bude mít tu správnou kombinaci výjimečného a praktického?

1. Oslavte sourozence

Vzpomeňte si, jak jste se cítila, když jste byla nastávající maminkou poprvé? Teď se vaše starší dítě promění z pouhého dítěte ve velkého sourozence! Možná tuto novou úlohu úplně neocení, ale uspořádání oslavy, která tuto změnu vítá, je skvělým způsobem, jak se připravit na nové miminko a přijmout novou roli staršího dítěte v rodině.

Jak to můžete udělat? Zvažte možnost, že by vaše starší dítě vystupovalo v úloze „hostitele“ události. Vytvořte hry a činnosti, které oslavují sourozence. Zařaďte do seznamu hostů i další děti a připravte stůl pro děti.

2. Dejte vědět, co potřebujete – zase

Jistě, je to vaše druhé dítě, ale ne každé body nebo outfit přežije dvě děti! Při procházení krabic s dětskými věcmi, které jste si schovali, uvažujte reálně, co bude pro vaše druhé dítě opravdu užitečné a vhodné. Pomocí seznamu věcí, které by se vám hodily, můžete dát všem vědět, co ještě chcete a potřebujete.

3. Vyberte nové a jedinečné místo konání oslavy

Využijte příležitosti uspořádat zcela jinou oslavu s dárky pro novorozence. Jestliže byla vaše první oslava s dárky pro novorozence ryze dámskou záležitostí v nóbl restauraci, vaše druhá oslava může mít úplně jinou atmosféru. Možná budete chtít, aby byla pro pány i dámy nebo pro rodiče s dětmi a aby měla pohodovou atmosféru. Zvažte jako místo jejího konání park nebo jiný volný prostor, kde se mohou bavit děti i rodiče. Není třeba obnovovat tu původní – dejte se do plánování této oslavy s čistým štítem.

4. Dělejte fotky

Nezapomeňte zdokumentovat dychtivé očekávání svého druhého dítěte! Ať už vytvoříte skutečný příběh, nebo tradiční dětskou knihu, jednoho dne to vaše dítě bude chtít vidět! Rozdejte fotoaparáty na jedno použití nebo požádejte hosty, aby si zapnuli chytré telefony a pomohli vám událost pro nového človíčka zdokumentovat.

Druhé děti nejsou o nic méně výjimečné než jejich starší sourozenci, takže není důvod držet se stranou, co se týče oslav. Jde přece o vzrušující událost, která si zaslouží vlastní speciální oslavu, tak se dobře bavte!

Souhlas pro soubory cookies