Jak pořádat hromadné narozeninové oslavy

Jak se blíží první narozeniny, maminky vícerčat si kladou otázku, která se bude znovu a znovu vynořovat: "Je to velký den, ale jak to mám udělat, aby byl výjimečný pro všechny?"

Existuje několik specifických aspektů, které musí vzít maminky vícerčat v úvahu, pokud budou plánovat oslavu prvních narozenin pro více než jednoho váženého hosta.

Přichystejte jasné pozvánky

Teď už by měl každý vědět, že nejste maminkou jedináčka, to je pravda. Přesto se raději ujistěte, že jsou na pozvánce jména všech vážených hostů. Díky tomu dostanou hosté jasné instrukce. Chcete, aby hosté dorazili na oslavu připraveni a vybaveni příslušným počtem dárků.

Pobavte se nad tematikou

Ve fiktivním i reálném životě existuje spousta slavných párů a trojic. Inspirujte se těmito slavnými skupinami při vymýšlení tématu oslavy.

Nestresujte se s jídlem

Všechno, co zahrnuje vícerčata, je náročné, a první narozeniny nebudou žádnou výjimkou. Naplánujte jídla, která lze snadno podávat a jíst. Tohle není den, kdy byste měla chystat suflé nebo podávat vybrané jídlo o čtyřech chodech!

Jako hostitelka si to usnadněte a přijďte s jídly, která se dají jíst rukou, nebo jednoduchým studeným občerstvením. Nechte hosty, ať se sami obslouží, abyste si mohla oslavu užít i vy.

Najměte si pomocníky

Můžete požádat příbuzné, aby se zapojili a pomohli vám s dětmi v den oslavy. Anebo si na daný den můžete najmout důvěryhodnou osobu na hlídání dětí. První narozeniny mohou být pro vážené hosty zábavou, ale také stresem – díky několika rukám navíc si slavnostní den užijí děti i dospělí.

Dělejte fotky na památku

S vícerčaty kolem sebe možná nebudete mít volné ruce na držení fotoaparátu. Ale nezapomeňte zachytit slavnostní den pomocí fotoaparátu nebo kamery. Zvažte, zda by nebylo užitečné přemluvit jednoho nebo více hostů, aby hráli úlohu fotografa/kameramana, a zachytili tak průběh celého dne.

První narozeniny jsou výjimečnou událostí a první rok s vícerčaty bývá často velmi hektický. Berte den D jako oslavu toho, jak velký kus cesty vícerčata ušla, a těšte se na to, co přijde.

Souhlas pro soubory cookies