Děťátko, které se vydalo prozkoumat celý širý svět

Byl nebyl jeden hřejivý domeček, přímo uprostřed kdesi. Ten domeček patřil jedné moc šťastné rodince, která měla malé děťátko, přesně takové, jako jsi ty, co bylo hodně zvědavé na svět. Tenhle maličký chtěl vědět všecko!

Jaké jsou tvary? Jaké barvy? Co chutná dobře a co – blé – ne zas tak dobře? Co je měkké a co tvrdé? Co je studené a co teplé? Co voní a co smrdí?

Poznat to všechno je moc tvrdá dřina. Takže malé děťátko dávalo všecko do pusy, aby to lépe poznalo: gumovou kachničku, hudební hračku, dečku, všecky dečky, dokonce i citron! Fuuuj...

Tenhle maličký ochutná všecko, na co dosáhne, a tak poznává svět víc a víc. A jeho maminka? No, protože svoje děťátko miluje víc než cokoli jiného na světě, zajistila, aby její maličký mohl objevovat svět bezpečně.

Dala pryč všechny zvláštní věcičky, které se ještě nemají ochutnávat ani objevovat. Takže dobře schovala malé klíčky, všechny knoflíky a nakonec sklidila veškeré malé KAPSLE Ariel.

A teď tiše, děťátko, je čas jít spát, čekají tě sladké sny. I tvá pusinka si musí odpočinout, protože až se probudíš, bude toho spousta co objevovat! Dobrou noc!

Souhlas pro soubory cookies