Jak mohou tréninkové plenkové kalhotky pomáhat při trénování na nočník

Začalo vaše maličké trénovat chození na nočník? Potom možná nastal čas zahodit plenky a začít používat tréninkové plenkové kalhotky! Zde se dozvíte, jak mohou tréninkové plenkové kalhotky pomoci usnadnit věci během trénování chození na nočník.

1. Mohou zvýšit sebevědomí vašeho dítěte

Z psychologického hlediska mají tréninkové plenkové kalhotky pro mnoho dětí přínos. Děti se díky nim mohou cítit dospěleji, když jejich tréninkové plenkové kalhotky vypadají podobně jako spodní prádlo, které nosí maminka nebo tatínek. A nejen to: možnost převléci si tréninkové plenkové kalhotky úplně samo napomáhá rozvoji smyslu pro samostatnost.

2. Pomáhají s přechodem

Tréninkové plenkové kalhotky jsou rovněž dobrým odrazovým můstkem pro mezifázi přechodu ke spodnímu prádlu, protože svým designem spodní prádlo napodobují a umožňují dítěti ucítit, když se počůrá.

Ale dokud vaše dítě nevydrží být v suchu několik hodin, můžete pro klid duše používat tréninkové plenkové kalhotky, a zamezit tak případnému znečištění spodního prádla.

3. Snadno se používají

Tréninkové plenkové kalhotky jsou navrženy tak, abyste je mohli snadno používat – vy i vaše dítě. Jsou navrženy tak, aby do nich bylo možné snadno vklouznout i z nich vyklouznout, a některé mají rovněž zapínání pro rychlé sundání.

4. Povzbuzují k používání toalety

Plenky jsou navrženy tak, aby si je vaše dítě nemohlo sundat. Naproti tomu tréninkové plenkové kalhotky umožňují vašemu dítěti, aby si došlo na toaletu a rychle si plenkové kalhotky sundalo.

I když si tréninkové plenkové kalhotky umí poradit s nečistotou, vaše dítě bude schopné ucítit, že jeho tréninkové plenkové kalhotky jsou mokré, a nakonec si uvědomí, že sucho a čistota jsou mnohem příjemnější než mokro a špína!

Souhlas pro soubory cookies