Jak se poslední dny před porodem rozmazlovat

Posledních osm měsíců bylo smrští událostí, kdy jste se soustředila na přípravu své rodiny, domova a svého života na nový přírůstek. Ve své snaze o maximální připravenost jste si však na svém nikdy nekončícím seznamu úkolů zapomněla jeden úkol odškrtnout – hýčkat se a rozmazlovat!

Tady je osm způsobů, jak se jako nastávající maminka v posledních dnech před porodem rozmazlovat!

1. Zajděte si na manikúru/pedikúru

V této fázi těhotenství můžete zjistit, že vám prenatální masáž není už tak příjemná a že má na vás menší relaxační účinek. Místo toho se rozšoupněte a zajděte si na lázeňskou manikúru a pedikúru, díky nimž budete mít pokožku nádherně hebkou a nehty krásně hladké.

2. Rozzařte dům

Objednejte si úklidovou službu, která vám vydrhne, vysmýčí a vyleští každý kout ve vašem domě. Až se vrátíte z porodnice domů, bude vaší prioritou navázání citového pouta s vaším děťátkem – nikoli sledování, jestli nejsou na podlaze v kuchyni nějaké drobečky. Domluvte se s úklidovou službou, aby přišla znovu čtyři týdny po vašem porodu, a doladila stav vašeho domu!

3. Zajděte si do kina, sama!

Investujte peníze do filmu s vědomím, že nebudete muset po jeho skončení nikomu sdělovat, jak se vám líbil. Jelikož tam budete sama, proč si neobjednat máslový popcorn a nepožádat o sedadlo s větším prostorem na nohy?

4. Přečíst si knihu je dobrý způsob relaxace

Zajděte si do místního knihkupectví a vyberte si nějaký dobrý bestseller pro váš pobyt v porodnici. Anebo se můžete knih vzdát a místo nich si udělat zásoby společenských a lifestylových časopisů.

5. Vyrazte ke kadeřníkovi

Pokud stále odkládáte tolik potřebné ostříhání vlasů nebo zastřižení ofiny, pusťte se do toho a domluvte si návštěvu u kadeřníka. Nezapomeňte, že po velkém příchodu miminka na svět budete společně pózovat na mnoha fotografiích!

6. Zachyťte bříško

Objednejte si fotografa, aby přišel k vám domů a udělal celou řadu fotografií, které budou zdůrazňovat vaše těhotenské štěstí a narůstající bříško. Jakmile budete mít fotky vytištěné, hrdě je ukazujte.

7. Udělejte si poslední večer ve dvou

Jděte na to ve velkém stylu a naplánujte si se svým partnerem poslední nezapomenutelné, naprosto úžasné rande před narozením miminka. Zarezervujte si stůl v luxusní restauraci ve městě anebo si užijte večer na koncertě nebo v divadle.

Poslední týdny vašeho těhotenství by měly být oslavou toho, jak velký kus cesty jste za těch devět měsíců urazila. Neexistuje nic lepšího než si na svoji počest trochu odpočinout a zarelaxovat – zasloužíte si to!

Souhlas pro soubory cookies