Maminky maminkám: nečekané věci s sebou do porodnice

Balení věcí do porodnice je jednou z nejvíce vzrušujících částí těhotenství – znamená to totiž, že začalo konečné odpočítávání času zbývajícího do porodu!

V tašce do porodnice budete s největší pravděpodobností mít základní hygienické potřeby pro nastávající maminku a samozřejmě foťák. Teplé ponožky, polštář z domova, nabíječka na mobil a suchý šampón zahájí šílenství s balením do porodnice. Konečný cíl: zabalte všechno, co mamince pobyt v porodnici zpříjemní.

Čtěte dál a dozvíte se, co si maminky vzaly s sebou do porodnice.

Jana, 31, Brno „Poté, co jsem zjistila, jak hlučné je prostředí porodnice, když jsem tam přivedla na svět svého syna, přinesli jsme si pro naši dceru přístroj na bílý šum – a dobře jsme udělali! Tu noc tam rodilo několik dalších maminek, které byly hodně hlučné.“

Alena, 32, Liberec „Přibalila jsem si s sebou drobné, takže jsme si s manželem mohli koupit nápoje a malé občerstvení z automatu, než příbuzní přinesli jídlo z venku. Nemocniční jídlo bylo dobré, ale potřebovala jsem sladkou limonádu!“

Nejste si jistí, jestli mají ve vaší porodnici fén na vlasy? Můžete požádat o prohlídku, abyste si udělali lepší představu o tom, co dalšího si budete chtít do své tašky zabalit. Plenky a prádlo obvykle porodnice poskytují, možná si však budete chtít přinést klobouk nebo šaty na fotografování.

Také si v tašce nechte nějaký volný prostor, až pojedete z porodnice domů – budete se vracet s mnohem víc věcmi, než s kterými jste tam přišli!

Souhlas pro soubory cookies