Několik posledních maličkostí před narozením dítěte pro nezapomenutelný okamžik

Ať je to výjimečný okamžik Sice neodhadnete délku svého porodu, to, jak bude porod probíhat ani jaký bude okamžik samotného narození miminka, stojí však za to myslet na atmosféru, jakou chcete na nemocničním pokoji mít, a jak chcete, aby vaše první okamžiky coby rodiny vypadaly. Chcete mít tlumené světlo? Chcete, aby vaše dítě při prvním kontaktu s okolním světem slyšelo hudbu?

UŽIJTE SI TO Narození dítěte je okamžik, který si budete pamatovat celý zbytek života. Připravte svému drobečkovi to nejlepší přivítání na svět – pusťte mu uklidňující hudbu a zajistěte, aby bylo v místnosti při jeho narození tlumené světlo. A i když se po porodu budete cítit tak jedině na dlouhý spánek, nezapomeňte si to vychutnat později – až budete mít šanci si odpočinout a osvěžit se – a tuto výjimečnou událost si pořádně užijte, ať na ni nikdy nezapomenete. Zde je několik jednoduchých tipů, které vám pomohou si tento převratný okamžik vašeho života co nejvíce vychutnat:

• Požádejte porodní tým, aby po ukončení všech procedur odešel z pokoje a vy, váš partner a miminko jste si tento vzácný a intimní okamžik mohli vychutnat společně sami. • Požádejte partnera, aby nechal doma chladit šampaňské a vy jste si po návratu domů připili. • Řekněte tu skvělou novinku svým nejbližším přátelům a příbuzným. • Oblečte si své miminko poprvé do roztomilého outfitu, který jste pro něj před několika týdny koupila. • A hlavně se nechte unášet dokonalostí svého miminka a poblahopřejte si k dobře odvedené práci!

Souhlas pro soubory cookies