10 vtipných způsobů, jak oznámit těhotenství

-
Napsal Deidre Uria

Tajemství, které nosíte, už brzy praskne – a to doslova. Tady je 10 chytrých nápadů na oznámení těhotenství, jimiž se můžete se svým partnerem inspirovat.

1. Vtipné foto z ultrazvuku Naskenujte první foto svého miminka z ultrazvuku a vytiskněte pár kopií, které budou tvořit pozadí vašeho oznámení. Zmenšete obrázek na velikost pohlednice a do pravého horního rohu fotky z ultrazvuku umístěte slova „Přijdu brzy“ s termínem porodu miminka.

2. Pozitivní vzrušení Najděte obrázek, který jste si odnesli ze svého pozitivního těhotenského testu – ale no tak, víme, že jste si jeden vzali – a vytvořte kolem něj digitální fotku. Nic dalšího tam nepište, nechte pracovat představivost, ale připravte se na smršť telefonátů, textovek a e-mailů.

3. Jsem těhotná (upekli jsme si děťátko) Dejte bulku na přípravu hamburgeru na prostřední příčku trouby a udělejte fotku. Umístěte obrázek do předem vytvořeného oznámení o těhotenství a pošlete ho elektronicky přátelům a rodině.

4. Starší sourozenci jako ochránci Oblečte svému staršímu dítěti tričko s nápisem „Velký bratr“ nebo „Velká sestra“ a vyfoťte ho. Vytiskněte fotografii a pošlete ji svým blízkým s malou poznámkou v podobě termínu porodu očekávaného miminka.

5. Zapište to Kupte v obchodě (např. ve fotorekvizitách) malou tabulku na psaní křídou a dole nakreslete šipku, která bude ukazovat k termínu porodu vašeho miminka. Nechte partnera, ať vás vyfotí s tabulkou z profilu, se zaměřením na vaše bříško. Udělejte kopie a rozešlete je.

6. Obsazeno! Postavte vedle sebe na trávník tři židle – jednu pro sebe, jednu pro svého partnera a jednu menší pro očekávané děťátko. Na svém fotoaparátu nastavte časový spínač, posaďte se na příslušné židle a usmějte se do objektivu. Vzkaz bude jasný, takže příbuzní a přátelé možná budou ťukat na vaše dveře, aby vám blahopřáli osobně.

7. Pošlete to Ovažte svoji vzrušující novinku krásnou stuhou a pošlete ji své rodině a přátelům.

8. Všechno nejlepší k narozeninám! Pošlete svým blízkým pozvání na oslavu narozenin, nevyjádřete se však konkrétně, aby se museli proklikat na podrobnější informace.

Uvnitř pozvání je požádejte, aby společně s vámi a s vaším partnerem v duchu oslavili termín porodu vašeho miminka, jehož narození v tento den s nadějí očekáváte.

9. A mimochodem Napište hrstce svých nejmilejších zprávu, že doufáte, že se mají dobře a že je chcete informovat, co je u vás nového. Do dolní části dopisu připište PS: Očekáváme narození miminka dne (uveďte termín porodu).

10. Připravte se na detailní záběr Vytvořte obálku společenského časopisu s vaší fotografií s vystouplým bříškem zepředu a uprostřed. Titulek článku bude hlásat podrobné informace o vašem těhotenství, jako například termín vašeho porodu, těhotenské chutě a pohlaví miminka (pokud ho budete znát). Pošlete to a čekejte na gratulace.

Prémie: vyhráli jste! Objednejte si na zakázku stírací pohlednice s nápisem „Ťuk, ťuk! Kdo je to?“ Lidé, kteří pohled dostanou, setřou lístek a objeví se „Miminko (vepište své příjmení), termín narození (vepište termín vašeho porodu)“.

Sdělení senzační noviny, že budete s partnerem rodiči (a to i podruhé, potřetí nebo počtvrté) je významnou událostí, tak si to jaksepatří užijte!

About Deidre Uria
Souhlas pro soubory cookies