Nápady na prozrazení pohlaví: miminko holka

Přišel čas odpovědět na starou známou otázku: kluk, nebo holka? Pokud jste se rozhodli zapojit rodinu a přátele do oslavy na prozrazení pohlaví miminka, tady najdete devět způsobů, jak sladké tajemství prozradit.

1. Bouřlivá odhalení

Za dychtivé rodiče, kteří pořádají oslavu na prozrazení pohlaví jejich očekávaného miminka, se podělte o tyto nápady s osobou oznamující nejtajnější (a nejdůležitější) věc vaší oslavy: pohlaví vašeho miminka!

• Vyberte v dětském obchodě modré a růžové body za stejnou cenu. Dejte pokladní zalepenou obálku obsahující kousek papíru s odhalením pohlaví vašeho miminka a nechte ji tajně zabalit body, které barevně odpovídá správnému pohlaví. Počkejte s otevřením zabaleného dárku před rodinou a přáteli během oslavy na prozrazení pohlaví.

• Spojte svou oslavu na odhalení pohlaví miminka s oslavou s dárky pro novorozence. Dejte pořadateli oslavy zalepenou obálku z ultrazvuku a umožněte mu, aby tajně naplánoval oslavu s tematikou a veškerými náležitostmi. Zajistěte, aby v den oslavy byla na místě kamera, která vás s partnerem zachytí, jak vcházíte dveřmi a reagujete na vzrušující zprávy.

• Nakupte láhve s bublinkami – jednu s růžovým obalem a jednu s modrým – a požádejte, aby někdo z rodiny nebo přátel tajně přidal do roztoku potravinové barvivo (v tomto případě červené). Na vaší oslavě na prozrazení pohlaví miminka byste měli mít s partnerem na sobě bílá trička a foukat po sobě bubliny. Jakmile trička uschnou, vložte je do vzpomínkové krabice spolu s ostatními upomínkovými předměty z oslavy, kterou uložte do dětského pokoje.

• Nechte pořadatele oslavy, aby objednal neprůhledný balón z obchodu s potřebami pro oslavy a požádal zaměstnance obchodu o jeho naplnění růžovými konfetami. Během vaší sešlosti nechte své blízké, aby vás a vašeho partnera vyfotili, jak balón prasknete.

• Požádejte organizátora oslavy, aby objednal genderově neutrální piñatu naplněnou modrými nebo růžovými bonbóny a hračkami. Na oslavě na prozrazení pohlaví vašeho miminka nechte všechny své přátele a příbuzné, aby se střídali v tlučení do piñaty, než jí se svým partnerem uštědříte poslední ránu. Jakmile se dobrůtky a dárečky začnou hrnout ven, pár si jich naberte do hrsti a vyhoďte je nad hlavu – bude to nádherná fotka.

2. Podepsáno, zapečetěno a doručeno

Pokud žijete daleko od svých blízkých nebo jenom nechcete pořádat oslavu na prozrazení pohlaví miminka, tady je návod, jak můžete zdokumentovat oznámení a sdílet ho prostřednictvím klasické pošty, elektronické pošty nebo na webových stránkách svých oblíbených sociálních médií.

• Dohodněte se s partnerem před velkým setkáním, že od laboranta pro vyšetření ultrazvukem tajně zjistí pohlaví vašeho miminka. Požádejte ho, aby koupil nějaký šperk (rubínové náušnice?), který prozradí pohlaví vašeho dítěte. Navrhněte, aby vás partner vzal na rande, kde vám dárek předá, a udělá vaši fotku s novým šperkem. Umístěte fotku na svoji stránku na sociálních médiích a čekejte, jaké budou reakce!

• Nechte svého partnera, aby vás vyfotil, jak se snažíte z rukou odfouknout růžové třpytky. Upravte fotku tak, aby bylo všechno černo-bílé s výjimkou třpytek. Udělejte pár kopií a pošlete je své rodině a přátelům.

• Pokud se dozvíte pohlaví svého miminka na podzim, pozvěte přátele a rodinu na vyřezávání dýní. Do své dýně opatrně vyřežte slova „Je to holka“, ale stranou od zvědavých očí. Až všichni dokončí vyřezávání, zapalte v každé dýni svíčku a položte dýně na práh přede dveřmi. Požádejte všechny, aby došli k zápraží se zavřenýma očima, a potom vyfoťte jejich výraz, až jim řeknete, že už se mohou podívat. Vystavte fotku se svou vyřezanou dýní a pošlete ji e-mailem svým blízkým, kteří se nemohli dýňového večírku zúčastnit, společně s legračními výrazy, které se vám povedlo při focení zachytit.

Neexistuje žádný špatný způsob prozrazení pohlaví vašeho miminka. Pokud se rozhodnete ho prozradit, tak proč si při celém procesu neužít trochu zábavy?

Souhlas pro soubory cookies