Nápady na prozrazení pohlaví: miminko kluk

Je těžké nikomu neříct, jakého pohlaví je miminko, jakmile už to víte. Pokud ostatní vědí, že to víte, s největší pravděpodobností budou všemožně vyzvídat, abyste se podřekli.

Pro případ, že se rozhodnete zapojit svoji rodinu a přátele do oslavy na prozrazení pohlaví vašeho miminka, tady naleznete osm kreativních způsobů, jak to udělat.

1. Bouřlivá odhalení

Za dychtivé rodiče, kteří pořádají oslavu na prozrazení pohlaví jejich očekávaného miminka, se podělte o tyto nápady s osobou oznamující nejtajnější (a nejdůležitější) věc vaší oslavy: pohlaví svého miminka!

• Nechte pořadatele, aby dal každému hostovi malou krabičku s růžovou nebo modrou hračkou zabalenou do balicího papíru neutrální barvy. S připravenými fotoaparáty a kamerou řekněte všem hostům, aby otevřeli své krabičky ve stejnou dobu. Tím, že necháte své hosty provést odhalení za vás, budou se všechny oči upírat na vás a vašeho partnera a očekávat vaše reakce, což za to bude zaručeně stát.

• Se zalepenou obálkou (s odhalením pohlaví miminka) v ruce objednejte dort od nejlepšího cukráře ve městě a instruujte cukráře, aby otevřel zalepenou obálku s prozrazením pohlaví vašeho miminka po vašem odchodu. Řekněte cukráři, aby obarvil porézní vrstvu dortu podle pohlaví miminka – modrou barvou pro chlapečka, růžovou pro holčičku – a překryl ji cukrovou polevou v odlišné barvě. Nakrájejte dort před svojí rodinou a přáteli, ale až poté, co na poslední chvíli vykřiknete svoji předpověď.

• Požádejte pořadatele oslavy, aby z obchodu s potřebami pro oslavy objednal dvanáct náležitě zbarvených balónků a naplnil jimi velkou kartónovou krabici. Umístěte krabici mimo svůj domov a otevřete ji se svým partnerem v záři slunce a se všemi přihlížejícími hosty. Dívejte se na růžové nebo modré balónky, jak plují po obloze – bude z toho nezapomenutelná fotka!

• Po příchodu na oslavu řekněte každému hostovi, aby přihodil svůj hlas na ozdobnou tabuli holčičce nebo chlapečkovi tím, že udělá „X“ ve sloupci pro holku nebo pro kluka (váš host dostane seznam, jak každé pohlaví volili ostatní). Až nastane ten správný čas, otevřete se svým partnerem zalepenou obálku a vykřikněte pohlaví svého miminka. Všichni hosté, kteří zvolili správné pohlaví, vyhrávají dárek.

• Máte-li na to nervy, objednejte si soukromého laboranta pro vyšetření ultrazvukem, aby přišel k vám domů. Pozvěte nejbližší rodinu a přátele, aby přihlíželi tomu, jak se dozvídáte pohlaví svého miminka takřka v přímém přenosu. Po vyšetření to oslavte modrým a růžovým aperitivem, pitím a pohoštěním.

2. Podepsáno, zapečetěno a doručeno

Pokud žijete daleko od svých blízkých nebo jenom nechcete pořádat oslavu na prozrazení pohlaví miminka, tady je návod, jak můžete zdokumentovat oznámení a sdílet ho prostřednictvím klasické pošty, elektronické pošty nebo svých oblíbených sociálních médií.

• Všichni kluci milují hrát si v blátě a zašpinit se, a proto neexistuje lepší způsob, jak oznámit pohlaví svého miminka než napsat pomocí klacíku do bláta „KLUK“. Napsané slovo si vyfoťte, ujistěte se, že jste zachytili i své bříško a klacík v druhé ruce, a umístěte fotku na svoji stránku na sociální síti.

• Upravte svoji fotku z ultrazvuku přidáním modré stužky okolo krku svého syna. Připojte obrázek k e-mailu a společně s krásným oznámením virtuálně doručte všem příjemcům ze svého seznamu „musím zavolat po porodu“.

• Nastavte si časový spínač na fotoaparátu a sedněte si k svému partnerovi s balónkem v ruce – partner má modrý, vy růžový. Oba si dejte balónek do pusy a předstírejte, že foukáte. V nafukování svého modrého balónku by měl však pokračovat jenom váš manžel, zatímco váš růžový balónek zůstane splaskle ležet. Vytvořte z fotografií jakýsi strip, který bude ukazovat tři záběry – balónky v ústech, oba předstíráte, že balónky nafukujete, a modrý balónek pěkně nafouknutý. Hoďte stripy do pošty a počkejte si na gratulace, které se od vašich blízkých přivalí jako lavina.

Neexistuje žádný špatný způsob prozrazení pohlaví vašeho miminka. Pokud se rozhodnete ho prozradit, tak proč si při celém procesu neužít trochu zábavy?

Souhlas pro soubory cookies