8 vtipných nápadů na oznámení těhotenství

Říct své rodině a přátelům o těhotenství znamená udělat velký krok. Chcete lidem, které máte ráda, předat veškerou radost a vzrušení, které cítíte. První oznámení je důležitou událostí, v níž se tyto pocity odrážejí – a možná i něco víc.

Oznámení těhotenství, která přitahují pozornost, si našla své místo v podobě jednoduchých telefonátů a rukou psaných zpráv. Tady je osm vtipných způsobů, pomocí nichž se můžete zkusit podělit o sladké tajemství.

1. Váha miminka

Oblečte si se svým partnerem úzké košile a udělejte fotografii, která zdůrazní vaše rostoucí bříško a přehnaně velké břicho vašeho partnera. Nahrajte obrázek do svého počítače a upravte ho přidáním slova „Jídlo“ s šipkou ukazující dolů na hlavu vašeho partnera a slovo „Dítě“ s šipkou ukazující dolů na vaši hlavu. Pošlete fotku každému, koho znáte – no dobře, možná ne každému.

2. Veškeré příznaky ukazují na těhotenství!

Požádejte svého partnera, aby vás vyfotil před dopravní značkou „Hrbolatá cesta“ po straně silnice. Umístěte fotku na svůj profil na sociálních médiích a pomocí ní si vytvořte tapetu na obrazovce svého počítače i chytrého mobilu.

3. Sladká oznámení

Objednejte si na zakázku sušenky ve tvaru dětských body a požádejte, aby pekař na každou sušenku napsal „dítě (příjmení), datum porodu (datum)." Pošlete jednu sušenku všem blízkým příbuzným z vaší i partnerovy strany a také nejbližším přátelům.

4. Bota ve hře

Popadněte magický popisovač a tři páry bot (pokud je tohle vaše první dítě) – partnerovy oblíbené kecky, svoje baleríny a malé botičky pro miminko. Napište rok narození svého partnera na jeho podrážky, rok svého narození na svoje podrážky a rok narození očekávaného děťátka na jeho podrážky.

Vezměte si někoho na pomoc, aby udělal fotografii vás a vašeho partnera, jak sedíte se svými botami, přičemž každý z vás drží jednu dětskou botičku. Rozešlete tuto fotku prostřednictvím sociálních médií.

TĚHOTENSTVÍ - KALKULAČKA

5. Malá pomoc od sourozenců

Oblečte svému staršímu dítěti tričko s nápisem „Velký bratr“ nebo „Velká sestra“ a udělejte fotografii. Vytiskněte ji, dejte do rámečku a schovejte si ji na příští rodinnou sešlost, kde se budou dávat dárky.

6. Vaše vlastní

Pošlete svým přátelům a příbuzným malou krabičku burských oříšků ve skořápce a spolu s ní zprávu „Náš vlastní malý oříšek je na cestě, datum porodu."

7. Jsem těhotná (upekli jsme si děťátko)

Dejte bulku na přípravu hamburgeru na prostřední příčku trouby a udělejte fotku. Umístěte obrázek do předem vytvořeného oznámení o těhotenství a pošlete ho elektronicky přátelům a rodině.

8. Ranní nevolnosti před vámi!

Předveďte se v nepříliš oslnivém, ale o to víc legračním postoji s hlavou částečně zabořenou v záchodové míse a pozitivním těhotenským testem ležícím na okénku koupelny. Nechte svého partnera, aby se zaměřil na těhotenský test a vaše postava byla v pozadí trochu rozmazaná. Pošlete obrázek e-mailem rodině a přátelům, kteří se pobaví vaším záchodovým žertíkem.

Oznámení těhotenství způsobem, který si vaše rodina a přátelé zapamatují, je vzrušující událostí, která nadchne, tak se postarejte o to, aby tomuto odhalení sahalo oznámení o narození aspoň po kotníky.

Souhlas pro soubory cookies