Oznámení těhotenství: jak to říct partnerovi

Je těžké zakrýt vzrušení, které cítíte, když zjistíte, že jste těhotná – a to bez ohledu na to, jestli jde o vaše první, nebo páté těhotenství. Ale místo toho, abyste tuto skvělou zprávu na svého partnera vychrlila, vyberte si jeden z těchto devíti vtipných způsobů, jak mu dát vědět, že bude tatínkem.

1. Překvapení na dobrou noc

Až půjdete v den, kdy vám lékař potvrdí těhotenství, spát, vklouzněte k svému partnerovi do postele a s úsměvem na tváři řekněte: „Dobrou noc, tatínku!“

2. Vezměte si na pomoc kuchyňský personál

Zarezervujte si v oblíbené restauraci stůl na večeři a požádejte kuchyňský personál, aby do čokoládového nebo ovocného pyré vašeho partnera napsal slova: „Gratulujeme." Pokud se snažíte otěhotnět, možná mu dojde rychle, co se za vzkazem skrývá, jestli je však tohle dítě radostným překvapením, můžete se upejpat a dělat drahoty, dokud správně neuhodne, o co jde.

3. Rozbalení dárku

Pozdravte svého partnera u snídaně s ozdobnou stužkou ovázanou kolem svého pasu. Požádejte ho, ať si rozbalí dárek, a když to udělá, uvidí slova: „Jsem těhotná“ napsaná na spodní straně stužky.

4. Zvuk hudby

Vytvořte si seznam písniček, které mají v názvu slovo „baby/dítě“. O víkendu, kdy budete oba doma lenošit, zapněte přehrávač hudby a přidávejte na hlasitosti. Pozorujte ho a bavte se tím, jak dlouho potrvá, než mu to dojde!

5. Nechte za sebe promluvit jídlo

Porušte své zaběhlé zvyky, co se týče večeře, a místo toho připravte svému partnerovi lahodné jídlo sestávající z baby žebírek, baby brambor, baby kukuřice a baby mrkviček.

6. Sdělte mu to dortem

Upečte mu dort a nahoru pomocí polevy vykreslete slova: „Jsem těhotná“. Po večeři ho před něj položte jakoby nic a sledujte jeho reakci.

7. Zapojte do zábavy děti

Pomocí fixu na textil vyzdobte přední stranu trička a kalhoty svého staršího dítěte slovy „Velký bratr“ nebo „Velká sestra“. Oblečte mu je a požádejte ho, ať najde svého tatínka (nebo počkejte, až přijde domů). Poslouchejte z druhého pokoje, jak váš partner ten vzkaz zpracovává, a připravte se na veliké objetí, až zjistí, kde se schováváte.

8. Dárek s překvapením

Pokud vám nebude vadit, že půjdete na první návštěvu k lékaři a na ultrazvuk sama, udělejte mu překvapení. Zabalte fotky z ultrazvuku do malé dárkové krabičky a předejte mu ji na nočním rande.

9. Předejte vzkaz

Řekněte to rodičům partnera a domluvte se s nimi, aby sladké tajemství prozradili v průběhu konverzace. Váš partner se možná nejdřív uchechtne – vzrušením a nervozitou – ale zpráva, kterou dostane od svých blízkých, bude nádherným okamžikem, na který nikdy nezapomene.

Vychutnejte si způsob, který si vyberete pro oznámení radostné noviny svému partnerovi – je to začátek nádherné cesty, po níž se vydáte společně!

Souhlas pro soubory cookies