#powerofbabies

Značka Pampers navázala spolupráci se zdravotními sestrami z novorozeneckých jednotek intenzivní péče za účelem navržení a představení nových plenek Pampers Preemie Protection. Tyto plenky jsou dostupné ve 3 velikostech a ta nejmenší - P3 je třikrát menší než standardní plenky a vyhovovuje potřebám i těch nejmenších a nejzranitelnějších miminek, předčasně narozených již ve druhém trimestru, která váží pouhých 800 gramů.

V nedávném průzkumu pro Pampers zdravotní sestry uvedly, že aktuálně dostupné plenky neodpovídají tvaru těla předčasně narozeného miminka, ani správnému polohování potřebnému pro zdravý vývoj. Nové plenky Pampers Preemie Protection velikosti - P3 minimalizují rušivé podněty a podporují nerušený spánek, správné polohování a zdravotní péči u předčasně narozených dětí.

Součástí těchto speciálních plenek je úzké, přesně tvarované jádro, které napomáhá polohování pro optimální vývoj kyčlí. Jiné plenky, které dnes používají sestřičky na jednotkách intenzivní péče pro novorozence, mají široké jádro, které od sebe odděluje dětské nožičky a nedovoluje, aby boky a nohy miminka pohodlně odpočívaly, což narušuje zdravý růst a vývoj. S tím souhlasí až 99 % sester.

Plenky Pampers jsou speciálně navržené tak, aby byly hedvábně měkké. Navíc mají jemné a pružné manžety, které zvyšují pohodlí každého miminka a podporují péči o pokožku na novorozeneckých jednotkách intenzivní péče. Všechny plenky Pampers Preemie Protection obsahují také jedinečnou absorpční vrstvu Absorb Away Liner™, která odvádí vlhkost a řídkou stolici (běžný vedlejší účinek antibiotik u předčasně narozených dětí) od pokožky miminka. Nové plenky Pampers Preemie umožňují celoplošné upevnění a absorbují tekutinu stejně v přední i zadní části. To dává zdravotním sestrám možnost vyměnit a vhodně umístit plenku takovým způsobem, aby umožnily zavedení hadiček nebo vytvořily prostor pro další lékařské zásahy. Znamená to, že sestry již nebudou muset stříhat ani překládat větší pleny tak, aby je mohly použít pro ta nejmenší miminka.

Materiály použité v plenkách Pampers Preemie jsou bezpečné a jemné. Jedná se o tytéž materiály, které jsou už po mnoho let používány v plenkách Pampers pro nemocnice i maloobchodní prodej. Pampers spolupracuje s předními pediatry, dětskými dermatology a bezpečnostními experty, kteří potvrzují bezpečnost materiálů použitých v plenkách.

Značka Pampers spojila své síly s neziskovou organizací Nedoklubko, která realizuje projekty na podporu rodičů předčasně narozených dětí i pro miminka samotná, aby tak společně pomohli ke zdravému a štastnému vývoji těchto nejmenších, předčasně narozených miminek a tím jim tak usnadnili již komplikovaný vstup do života.

Souhlas pro soubory cookies